jueves, 14 de mayo de 2009

Si em dius adeu, vull que el dia sigui net i clar

L'instant mes trist d'aquesta intensa experiència ha estat el commiat.
Dir adeu a la Kuba. Adeu a la Korea i avui finalment, adeu a la Kanada.
L'Albert i l'Anna acaben de marxar amb ella cap a Girona, no lluny d'aqui afortunadament!!!.
I tal vegada es el moment de dir que soc completament feliç!! Si, molt feliç perque la meva tasca ha obtingut el millor dels premis: 7 nous amics.
Albert i Anna, d'avui en endavant compartireu el dia a dia amb la Kanada, una gosseta extraordinaria que ha esperat per vosaltres perque era el seu destí.
Tinc que dir que l'Albert ha possat en marxa un centre de Terapies amb Gossos per a nens i nenes amb problemes emocionals i psicologics. Buscaven un gos per a substituir en Trau ¿?, que ja s'esta fent gran. Van buscar i es van enamorar de la Kanada.
Dit i fet, avui ja la tenen als seus braços. I estic convençuda que la Kanada sabra omplir d'amor a tot aquell que l'abraçi, nen o adult, perque la Kanada te un do especial, jo diria que és una gosseta màgica.
MariCarmen, Andres, Vicky, Jose Luis, Andrea, Albert, Anna, vull donar-vos les gràcies per confiar en mi, en la Kenya i en Kongo, en la Kuba, la Korea i la Kanada. No podia sommiar uns millors "companys de viatge" per les "meves" (ara ja vostres) princeses. Una abraçada molt forta a tots i totes i fins sempre!!!!