lunes, 10 de agosto de 2009

HOME SWEET HOME




Em fet la volta a la Peninsula, no pas en bicicleta, no!!! i per fi!!!! ja som a casa. AHHH !!!Si sabessiu com he anyorat la calma de la Parellada, el silenci, la pau, l'oci, la contemplació de la natura, el passeig mesurat, el meu llit, el meu menjar, oh si, no hi ha res com tornar a casa. Estic segura que m'enteneu...He anyorat, mes que mai, a la Kenya i en Kongo, la remor dels arbres, les granotes i els ocells, si doncs!!!..soc una dona introvertida, m'agrada la solitut, que voleu que faci!!!

Això si, he de reconeixer que el viatge ha estat trepidant, absolutament emocionant, gratificant, instructiu...tots em gaudit de bons moments, tant pel nord com pel sud, des de l'est fins al oest.
Molt recomenable Asturies, idil.lic, bucol.lic, autentic..unes platges fascinants, una temperatura agradable. Vigo i les paradisiaques illes Cies, també us les recomano. També vam voltar per Portugal, muito obrigado, el que mes ens van agradar, Oporto, genui i alhora contemporani, fins i tot Lisboa ens va enganxar però... Helas!!!... desprès , al Algarve, valgem Deu, vam topar amb el turisme britanic, colonitzador i esfereidor, que ens va provocar mes d'una fugida humiliant.. Afortunadament vam retrovar la calma a Huelva, El rompido, un bon apat purificador davant mateix del mar, i a Merida, on vam gaudir d'una maravellosa representació al Teatre Romà.
Res mes amics, aqui tornem un altre cop, Ens trovem amb nous amics que volen coneixer el mon d'els Bouviers Suissos, AUTENTICS. Estic contenta i molt agraida pels vostres amables missatges. Una abraçada salvatge per a tots i a totes.