miércoles, 10 de junio de 2009

Kanadatona












Per fi tenim fotos de la Kanada,!!!!!! VISCAAAAA!!!

L'Albert ha tingut problemes amb internet, afortunadament ja resolts!!! i ja tenin noticies de la princesa Kanada, mes coneguda com a Tona. Diuen que esta preciosa, que es dolça i mimosa i que es una dormilega, però saps Albert?, ara es el moment de dormir, quan dormen tant es perque ho necesiten, doncs com els nens, mentre dormen creixen, i al obrir els ulls, veuras, de ben segur, que la seva mirada sera un xic mes adulta, un xic mes madura..

També laVicky m'explica lo bonica i carinyosa que es la Korea, lo orgullosa que estan d'ella, lo elegant i sofisticada que ens ha sortit!!! Això si, tots coincidiu que las tres son tossudes com una mula, i jo m'en ric, perque es veritat, si, la tossuderia es una de les caracteristiques de la raça, de vegades et pot treure de pollaguera, però ben mirat, això lis dona un caracter força particular, es com que tenen els seus principis, els seus sentiments....perque oi que son sentides eiiiii????

Aqui us deixo amb dues imatges de la Kanada-Tona, a la platja, tota una descoberta per a ella, i l'altre, ben tranquila a la nova casa de l'Albert i l'Anna. Una abraçada per a tots!!!!